7 februari: spelregelcafé

Wij nodigen je graag uit voor een spelregelavond op 7 februari in Sportstad. We beginnen om 19.30 uur en de avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Ter verhoging van de spelvreugde is het belangrijk dat een scheidsrechter met goede kennis van de spelregels een wedstrijd fluit. Omdat daarnaast de Nevobo strenger controleert of een scheidsrechter over de juiste licentie beschikt (en als dat niet het geval een boete oplegt), is het noodzakelijk dat iedereen die wel eens een wedstrijd fluit, goede kennis heeft van de spelregels en over de juiste licentie beschikt.

Heb je nog geen licentie? En fluit je wel wedstrijd voor OPM Heerenveen? Dan verwachten we je zeker op deze spelregelavond. Door in te loggen op de website van de Nevobo kun je controleren of je al een licentie hebt om te fluiten en voor welk niveau.

Van onze ervaren scheidsrechter Jurgen Vroegh krijg je uitleg over de spelregels en over hoe te handelen bij specifieke spelsituaties. Daarnaast maak je op de spelregelavond ook een eindtoets. Met de kennis van de spelregelavond en een aantal oefentoetsen op www.volleybalmasterz.nl kun je je voorbereiden op het behalen van je V6-licentie.  De toets bestaat uit 20 vragen en kan (mocht het niet meteen de eerste keer lukken) meerdere keren achter elkaar gemaakt worden.

Je kunt je aanmelden via secretariaat@opmheerenveen.nl Het spelregelcafé is gevestigd in de vergaderruimte op de bovenste verdieping in Sportstad. Te bereiken via trap in de centrale hal. We zien je aanmelding graag tegemoet.

Het bestuur van OPM Heerenveen

 

Comments are closed

Sponsoren