3 OPM kampioenen op CMV toernooi 7 april 2018

8 april 2018

Zaterdag 7 april werd al weer het laatste CMV toernooi georganiseerd van dit seizoen.
OPM was samen met HEVOC verantwoordelijk voor de organisatie. De samenwerking verliep uitstekend!
Veel vrijwilligers hebben er met elkaar voor gezorgd dat het een zeer gezellig en geslaagd toernooi werd.
Opvallend was het grote aantal jeugdige scheidsrechters / tellers van OPM. Helemaal TOP!

Voor OPM deden er 7 jeugdteams mee, op 5 verschillende niveaus.

OPM 1 speelde op niveau 6 in de hoogste poule. Dat betekende pittige tegenstand. De vierde plaats was het hoogst haalbare voor Benthe, Marrit, Fenne, Laura, Julia en Jildou. Dit team mag wel 5 mei meedoen aan de voorrondes van de Nederlandse kampioenschappen in Akkrum. Een hele belevenis!
Een mooi succes ook voor de trainsters Romy en Bente.

OPM 2 was samen met AVC en Hevoc voor aanvang van dit toernooi ook nog in de race voor het kampioenschap in de hoogste poule van niveau 5. Wat was het spannend voor Rick, Jordy, Eline en Julka en trainer/coach Jildou. Helaas lukte het niet de koppositie vast te houden. Uiteindelijk werd AVC de kampioen en stond OPM op een hele mooi derde plaats.

OPM 3 kwam uit op niveau 4, ook op het hoogste niveau. Lyan, Amarins, Ilene, Irma, Fleur en Anousha zijn samen met trainer/coach Sytske op een mooi derde plaats geëindigd. Volgend jaar wordt de stap naar “echt Volleybal” gemaakt op niveau 5!

Op niveau 3 deden er 3 OPM teams mee.

OPM 4 zat de laatste 2 toernooien samen met OPM 5 in de hoogste poule.
Helaas konden de trainers/coaches van deze teams er niet bij zijn, maar gelukkig waren er enthousiaste ouders die de coaching voor hun rekening namen.
OPM 4 met Kjeld, Ylse, Marit, Celine, Tess en Noa waren het hele seizoen al super goed in vorm en werden nu dan ook ongeslagen KAMPIOEN!
Super knap!
OPM 5 die dit seizoen door omstandigheden in wisselende samenstelling speelde, eindigde heel knap op de tweede plaats. Een mooie prestatie voor Rikst, Lysbert, Sedra en Jayden.

OPM 7 bestaat uit Ties, Femke, Iris en Jorijn. Deze toppers zijn nog maar kort in training en deden voor de tweede keer met een toernooi mee. Nou de tegenstanders waren er niet blij mee, want OPM 7 werd meteen KAMPIOEN! Een geweldige prestatie en super mooie ervaring!

OPM 6, uitkomend in de hoogste poule van niveau 2 presteerde het hele seizoen ook al goed. Voor aanvang van dit toernooi stonden onze jongste toppers bovenaan in de competitie. Zouden ze dit vol kunnen houden? Ja hoor! Jayden, Tim, Sophie, Esmee en Pien speelden samen met coach Annewil de sterren van de hemel. Ze werden ook glansrijk KAMPIOEN!

Wat een succes, maar vooral ook veel spelplezier bij alle teams.
Dank aan onze enthousiaste jonge trainers/trainsters die elke week weer met veel plezier met onze kanjers in de zaal staan.
Bente, Romy, Jildou, Sytske, Muriël, Max, Ellis en Annewil , jullie zijn TOP!