Teamindeling 2018-2019

25 juni 2018

Beste OPM’ers,

Hierbij de definitieve versie van de teamindelingen en de trainingstijden voor het seizoen 2018-2019.
Helaas hebben we vanwege late opzeggingen moeten besluiten om D5 uit de competitie te halen. Hierdoor zijn er her en der wat wijzigingen aangebracht.  Al met al vinden wij bijgaande indeling de best haalbare.
Heb je hier vragen en /of opmerkingen over dan liever niet via een appje, maar graag via een mail naar de technischecommissie@opmheerenveen.nl. Op deze manier kunnen wij het overzicht beter bewaren.
(op de achtergrond blijven wij als TC bezig met het invullen van de openstaande vacatures)

En dan een bedankje naar alle leden, trainers, coaches, ouders, begeleiders, scheidsrechters, tellers, alle commissies en zeker niet te vergeten het bestuur die er alles aan doen om het seizoen goed te laten verlopen!
Bedankt voor al jullie vrijwillige inzet die wederom voor een mooi volleybalseizoen heeft gezorgd. Een seizoen die te vergelijken is met een finale van Expeditie Robinson waarin uitdaging, doorzettingsvermogen, beetje geluk maar ook humor een mooie afspiegeling is van de puzzel die wij als TC mogen maken.

Nog een speciaal bedankje aan Gertrude die, na 3 jaar TC, zich volledig gaat richten op haar passie; de CMV jeugd. Gertrude bedankt voor je enorme inzet en betrokkenheid! Dit wordt altijd erg gewaardeerd!

Iedereen een fijne zomer toegewenst en volle kracht vooruit naar het komende volleybalseizoen!

Technische Commissie OPM
Gerrit, René, Vincent, Hilly