Beachvolleybal!

19 mei 2020

Beste OPM-er of ouder van,

De velden zijn klaar; we kunnen beginnen!
Er is hard gewerkt om de velden in de Knipe speelklaar te maken zodat jullie weer kunnen beachvolleyballen.

Hieraan zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden zodat we met elkaar verantwoord en met veel plezier kunnen volleyballen. Door de Nevobo is samen met het NOC*NSF uitgewerkt onder welke voorwaarden beachvolleybal weer mogelijk is. Meer kun je hierover lezen in de bijlage en op (https://www.nevobo.nl/besturen-organiseren/ondersteuning-in-coronatijd/organisatie-outdoor-volleybal/).

Daarnaast gelden er vanuit de vereniging ook een aantal spelregels:

  • Deelname is vrijblijvend en op eigen verantwoordelijkheid;
  • Omdat vanuit de vereniging geen trainingen worden georganiseerd, is het belangrijk dat jullie zelf teams/groepjes vormen om te beachvolleyballen;
  • Je moet als team/groep van te voren een veld reserveren op de site van OPM: (http://www.opmheerenveen.nl/?page_id=63). Daarbij moet het aantal personen en de namen doorgegeven worden.
  • Zorg dat de groep niet te groot is. Het aantal spelers per veld is maximaal 6. De rest moet op voldoende afstand buiten het veld staan (minimaal 1,5 meter van elkaar);
  • Elk team/groep zorgt voor zijn eigen ballen. Ballen worden niet gedeeld tussen de velden, teams en groepen;
  • Ballen moeten na het gebruik schoongemaakt worden met water en zeep;
  • Kom op tijd (niet te vroeg) en ga na afloop direct naar huis;

Om te zorgen dat we kunnen blijven volleyballen, is het  belangrijk dat iedereen die gebruik maakt van de beachvelden zich houdt aan deze voorwaarden en regels en anderen ook helpt en aanspreekt zich aan de voorwaarden en regels te houden.

Met vriendelijke groet,

Dave, Ida, Wim en Richard