Week van de scheidsrechter

8 oktober 2020

Scheids, we hebben je gemist!

Van vrijdag 2 t/m zondag 11 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse Week van de ScheidsrechterNa een lange coronaperiode van ‘stilzitten’, staan onze scheidsrechters weer te popelen om de bok te bestijgen. Zij maken de wedstrijden voor alle verenigingen weer mogelijk. Het is de hoogste tijd om ze te vertellen hoe belangrijk zij voor ons zijn. 

Zij reizen stand en land af, voor ons 
De scheidsrechter is een onmisbare kracht tijdens een volleybalwedstrijd. Zij zorgen ervoor dat alle teams kunnen genieten van onze prachtige sport. Iedere week stappen zij in hun auto, op de fiets, nemen ze de loopwagen of pakken ze de trein met een op de kop-getikte railrunner om de wedstrijden te leiden. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij het spelletje kunnen beoefenen. 

Blijk van waardering  
Wij als OPM Heerenveen steunen de Week van de Scheidsrechter van harte en helpen  graag om de arbiters een mooie blijk van waardering te geven. We roepen alle teams dan ook op om in de actieweek hun scheidsrechter te bedanken en te vertellen hoe blij we met ze zijn. Hoe? Dat mag je helemaal zelf bepalen.