CMV – algemene informatie

De jeugd heeft de toekomst! Vandaar dat er bij OPM Heerenveen veel aandacht wordt besteed aan het mini- en jeugdvolleybal. Dat begint al bij de allerjongsten. CMV bestaat uit circulatievolleybal (niveau 1, 2 en 3) voor kinderen in de leeftijd van zes tot en met negen jaar en minivolleybal (niveau 4, 5 en 6) voor jeugd van negen tot en met twaalf jaar.3 OPM kampioenen op CMV toernooi 7 april 2018

Zaterdag 7 april werd al weer het laatste CMV toernooi georganiseerd van dit seizoen. OPM was samen met HEVOC verantwoordelijk voor de organisatie. De samenwerking verliep uitstekend! Veel vrijwilligers hebben er met elkaar voor gezorgd dat het een zeer gezellig en geslaagd toernooi werd. Opvallend was het grote aantal jeugdige scheidsrechters / tellers van OPM.

Read More…CMV

CMV betekent Circulatie Mini Volleybal. Een team bestaat niet uit zes, maar uit vier spelers en je speelt in een kleiner veld met een lichtere bal. Er zijn zes verschillende spelniveaus, zodat je stap voor stap het volleybalspel onder de knie kunt krijgen. Voorop staat het plezier hebben met elkaar. De spelregels staan dan ook in dienst van het spelplezier. Maar volleybal is een technische sport. De CMV-trainers besteden daarom naast balvaardigheid en beweeglijkheid veel tijd aan het aanleren van een goede techniek. Dit gaat via de methodiek van Adrie Noij.

Naast de reguliere volleybaltrainingen worden er ook andere activiteiten georganiseerd: een sinterklaasmiddag, ouder- en kind volleybal, beachvolleybal en een volleybalkamp.


Meetrainen

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Je bent van harte welkom! Je kan contact opnemen met Rianna Boschma, de CMV-coördinator of vul onderstaand contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Leeftijd

Uw bericht