CMV – hoe en wat

Trainingen

De trainingen zijn op woensdag in Sportstad Heerenveen. Voor niveau vijf en zes is er de mogelijkheid om een tweede keer te trainen. De tweede training is op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in Sportstad Heerenveen.


Afmelden voor een training

Kun je niet op de training komen? Dan vragen we je om je op tijd af te melden bij de trainsters, zodat zij hiermee rekening kunnen houden bij het voorbereiden van de training. Weet je pas op de dag zelf dat je niet aanwezig kunt zijn, wil je je dan afmelden via sms of app? Dan hoeven we ons niet ongerust te maken.


Meetrainen

Regelmatig komt het voor dat er een vriendje of vriendinnetje mee komt naar de training. Dat vinden we erg leuk. Maar we willen het wel graag van te voren weten. Dan kunnen we de gasten ook goed ontvangen en kan de trainster er rekening meehouden bij het voorbereiden van de training.


Toernooien

Elke maand vindt er op zaterdag een toernooi plaats. De kinderen spelen dan tussen de vier en zeven wedstrijden van twaalf minuten.

Het programma wordt een week van te voren van de e-mail en via de Netfltis verspreid. Op dit schema staat ook aangegeven waar het toernooi plaatsvindt, de vertrektijden, wie er verantwoordelijk is voor het vervoer en de coaching. Als er ouders zijn die het leuk vinden om vaste coach te worden, dan kan dit aangegeven worden bij Gertrude Piersma.

De laatste twee toernooien zijn de officiële competitie. Naar aanleiding van de laatste twee toernooien worden de teams opnieuw ingedeeld. Iedereen treft dan meer gelijkwaardige tegenstanders. Dit maakt het spelen alleen maar leuker.


Afspraken

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal afspraken:

• Kom vijf minuten voor aanvang van de training in de zaal
• Schoenen zijn verplicht
• Lang haar vastmaken in een staart of knot
• Sieraden thuis laten
• Naast een fles of bidon water, geen eten/drinken in de zaal
• Kleding mag in de kleedkamer blijven, maar het is veiliger om dit in een kluis te doen

 

Contactgegevens CMV

CMV-coördinator
Gertrude Piersma
Gertrude.piersma@kpnmail.nl
T 06-53 38 81 92

Kalender CMV

 

DATA TOERNOOIEN CMV seizoen 2018-2019:

Zaterdag 13 oktober in St Nicolaasga
Zaterdag 10 november in Joure en Oudehaske
Zaterdag 8 december in Akkrum en Tjalleberd
Zaterdag 12 januari in Nieuwehorne
Zaterdag 9 februari in Lemmer
Zaterdag 16 maart in Heerenveen (Hoekstrahal)
Zaterdag 6 april in Wolvega