Onze club

Teamsport voor iedereen

Volleybal is een teamsport die door iedereen beoefend kan worden. Wekelijks spelen meer dan 200 leden volleybal bij OPM Heerenveen. OPM Heerenveen biedt volleybal aan in de breedste zin van het woord voor iedereen in Heerenveen en omgeving. Junioren en senioren kunnen kiezen tussen het spelen van competitiewedstrijden of alleen trainen, zowel prestatiegericht als recreatief. OPM Heerenveen streeft een mix na van sportieve prestaties en gezelligheid. Of je nu begint met volleyballen of een nieuwe uitdaging zoekt: OPM Heerenveen verwelkomt graag nieuwe spelers! Kom vrijblijvend eens meetrainen!


Historie

Sinds juni 2011 is de vereniging OPM Heerenveen een feit. De volleybalvereniging is ontstaan uit een fusie tussen sv OKC (De Knipe), PZH (Heerenveen) en vv Mildam (Mildam). Door de synergie van alle drie verenigingen kan OPM Heerenveen op een breed niveau volleybal aanbieden. We zijn een vereniging die naast prestatie tevens gezelligheid en betrokkenheid voorstaat.


Bestuur

Het bestuur van OPM Heerenveen bestaat uit voorzitter Dave Busstra, penningmeester Richard Teunissen en secretaris Ida Paulusma. Het bestuur wordt ondersteund door algemeen bestuurslid Sanne Bouma en commissies voor specifieke onderwerpen. Denk hierbij aan zaken als sponsoring, ledenadministratie en technische zaken. Alle bestuurs- en commissieleden zijn vrijwilligers.
Voorzitter Dave Busstra voorzitteropmheerenveen@gmail.com
Secretaris Wim Lont secretariaat@opmheerenveen.nl
Penningmeester Richard Teunissen penningmeester@opmheerenveen.nl

Vertrouwenspersoon

Binnen OPM Heerenveen is Luuk Goede actief als vertrouwenspersoon. U kunt hem benaderen met vragen op vertrouwenspersoon@opmheerenveen.nl

Sponsors