CMV teams pieken op het juiste moment 

Zowel Team N4-2 als Team N6-1 hebben tijdens het laatste CMV-toernooi een fantastische prestatie geleverd. Beide teams zijn in staat geweest om op het juiste moment in het seizoen te pieken en ervandoor te gaan met het kampioenschap. Hier mogen onze talenten ontzettend trots op zijn!
 
Voorafgaand was het helemaal niet zeker of onze teams aanspraak konden maken op de winst. De voorgaande ontmoeting verliep voor onze cmv-teams af en toe teleurstellend. Het laatste toernooi van het seizoen was dan ook hét moment om zich te revancheren. En dat lukte. 
 
In de poule van Team N6-1 hadden v.c. Joure, Oudehaske en Udiros het nakijken. Ze moesten toezien hoe onze jongens de ene na de andere set wonnen en daardoor de concurrentie ver achter zich liet. Het krachtsverschil uitte zich niet alleen in de wedstrijden zelf maar ook in de stand op de ranglijst. Met zes punten verschil op de nummer twee waren de drie toppers van OPM Heerenveen de terechte winnaars. 
 
Voor Team N4-2 was het allemaal een stuk spannender. Verliepen de wedstrijden tegen A.V.C. ’69 en Hevoc ’89 nog voorspoedig. Tegen de teams van v.c. Joure en De Griffioen was het een heel ander verhaal. Hier moesten onze talenten flink aan de bak om na een goed begin van de wedstrijd de aanval van de tegenstander af te kunnen stoppen. Maar gelukkig viel hier bij het horen van het eindsignaal het bekende kwartje net de goede kant op.
 
Helaas kon Team N4-1 niet meeliften op het succes van de overige teams. Zij werden op “doelsaldo” laatste. Maar ook zij kunnen terugkijken op een geweldig seizoen waarin ze veel volleybalvaardigheden hebben aangeleerd in de korte tijd dat ze het spel spelen.

Comments are closed

Sponsoren