Teams

CMV

CMV-leden (zes tot en met twaalf jaar) leren volleyballen door middel van circulatievolleybal. Deze vorm van volleybal kent zes verschillende spelniveaus zodat jonge spelers stapje voor stapje het spel onder de knie kunnen krijgen. De jongste volleyballertjes trainen in kleine groepjes in Heerenveen en Mildam. Zes keer per jaar wordt er een toernooi gespeeld.

A-, B- en C-jeugd

Het is leuk om volleybal te (leren) spelen. Plezier en leren volleyballen gaan gelijk op. De jeugd heeft de toekomst en vormt de fundering van onze vereniging. De (jeugd)opleiding is daarom een essentieel onderdeel van onze club. OPM Heerenveen wil via een gestructureerde opleiding en begeleiding komen tot een kwalitatief hoogwaardige volleybalvereniging. De A-, B- en C-jeugd speelt op nationaal-, rayon- en regioniveau haar wedstrijden. Er zijn jongens-, meisjes en mixteams.

Heren- en damesvolleybal

De heren- en damesteams van OPM Heerenveen komen in competitieverband uit van de zesde klasse tot en met de derde divisie. De thuiswedstrijden van OPM Heerenveen worden gespeeld in de sporthal van Sportstad Heerenveen. Afhankelijk van het niveau speel je je wedstrijden op vrijdagavond of zaterdag.

Alleen trainen kan ook!

Wil/kan je het volleybal niet missen maar heb je geen zin in competitieverplichtingen? Ook dan ben je op volleybalgebied aan het juiste adres bij OPM Heerenveen. We bieden aan de sportieve recreant die niet in competitieverband wil volleyballen de mogelijkheid om één keer per week te trainen. Gedurende de training wordt aandacht besteed aan conditie, technieken en spelmomenten. Plezier staat voorop!