Scholenvolleybaltoernooi 2024, doe je mee?

Een middag vol spannende volleybalwedstrijden met fantastische services, meeslepende rally’s en prachtige punten. Ben jij er klaar voor? Doe mee, meld je klas aan en ga de strijd aan met teams van andere basisscholen uit de gemeente Heerenveen. Want ook dit jaar organiseren de volleybalverenigingen OPM Heerenveen en Hevoc, samen met onze partners Team Buurtsportcoaches, Sportstad Heerenveen en de Gemeente Heerenveen, het Scholenvolleybaltoernooi.
 
Naast het spelen van de volleybalwedstrijden ga jij je deze middag geen moment vervelen. Ook deze keer is de Nevobo volleybalbus weer aanwezig. Hier kun je onder andere over een stormbaan heen rennen om je conditie te testen, op een springkussen springen om je sprongkracht te verbeteren en is er een smashmeter om te meten hoeveel power jij hebt bij het smashen.
 
Het Scholenvolleybaltoernooi vindt plaats op 1 februari 2024 en is alleen bedoeld voor groepen 3-4 en 7-8 van de basisschool. Voor meer informatie check de officiële uitnodiging op de website van Samen Scoren voor Gezondheid. Aanmelden kan tot 19 januari 2024. Deelname is gratis.
 
Zit jij in een andere groep van de basisschool of doet jouw klas dit jaar niet mee? Kom gratis een aantal keer meetrainen! Stuur een email naar technischecommissie@opmheerenveen.nl of druk op de knop “Mee trainen?” aan het begin van onze website.

Comments are closed

Sponsoren