Coronamaatregelen OSG en Sportstad

15 augustus 2020

Beste Opm-er en ouders,

 

Volgende week mogen we weer de zaal in om aan een nieuw volleybal seizoen te beginnen. We hadden denk ik allemaal  gehoopt dit weer onder normalere omstandigheden te kunnen doen, maar het is duidelijk dat het nog lang niet zover is….

Daarom in Protocol verantwoord binnen sporten Sportstad het Corona protocol van Sportstad. Het OSG heeft geen aparte maatregelen en verwijst naar de site van de overheid.

Het is  erg belangrijk dat een ieder hier goed kennis van neemt. In het bijzonder trainers en begeleiders omdat bij hen de verantwoordelijkheid ligt van een deugdelijke administratie  mocht er contact onderzoek nodig zijn.

We willen als bestuur nogmaals  benadrukken dat de grootste verantwoordelijkheid bij elk individu ligt om zich aan de regels  te houden en daar waar nodig anderen hier op aan te spreken.

Er is door de Tc en vele andere vrijwiligers weer veel tijd en energie gestoken om tot een goede teamindeling te komen, met daarbij de invulling van trainers en coaches voor elk team. We zijn heel blij dat dit grotendeels weer gelukt is en daarvoor is een compliment op zijn plaats.

Zet 21 Oktober 19:30 uur vast in je agenda, want dan vind de jaarlijkse verenigingsavond plaats en is elk team verplicht met minimaal 2 personen aanwezig te zijn.

Laten we er met z’n allen ondanks de corona maatregelen een mooie seizoen start van maken.

 

Zijn er naar aanleiding van bovenstaande vragen of opmerkingen aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur.

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur

Dave Busstra

Voorzitter Opm

 

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport