Beachvolleybal

Bij OPM beachvolleybal is iedereen welkom die het leuk vindt om beachvolleybal te spelen. Speel het hele beachvolleyseizoen met zand tussen je tenen. Kom jij ook sportief genieten?

Beachvolleybal kan gespeeld worden op een van de drie beachvelden in De Knipe, gelegen bij het sportpark naast de tennisbaan/het voetbalveld. Het beachseizoen gaat ieder jaar van start vanaf 1 mei en eindigt (mede afhankelijk van het weer) half september.


Reserveren beachvolleybalveld

Het gebruik van de beachvolleybalvelden in De Knipe is kosteloos voor alle OPM Heerenveen-leden. Wil je gebruik maken van een beachveld? Je kan via een mailtje aan beachvolleybal@opmheerenveen aangeven wanneer je wilt spelen. Je kunt hier zien of de velden vrij zijn.

Het beschikbaarheidssysteem is informatief, zodat je weet of er een veld vrij is. Is het druk, dan is het aan een ieder om er in onderling overleg uit te komen. Zie je dat alles bezet is en besluit je toch te gaan, houd dan rekening met overleg en wachttijd. Alleen in geval van een toernooi of training zijn de velden gereserveerd en niet beschikbaar.

Hoe werkt het?
Stap 1: E-mail naar beachvolleybal@opmheerenveen.nl wanneer je wilt spelen
Stap 2: Je krijgt een e-mail terug zodra je reservering genoteerd staat in de agenda.
Stap 3:  Hoop op mooi weer en veel speelplezier!

20140524_101003

Beschikbaarheid velden

Wil je weten of de beachvolleybalvelden in de Knipe beschikbaar zijn?
Klik dan: hier

Impressie

De Knipe
°
Weer in OpenWeatherMap