Beachvolleybal

Beste OPM-er of ouder van,

Waar eerder de maatregelen werden versoepeld voor jeugd tot en met 18 jaar, krijgen volwassenen per 11 mei ook weer de mogelijkheid om onder voorwaarden samen buiten te gaan volleyballen.
Dat is goed nieuws, want er is hard gewerkt om onze beachvelden in de Knipe weer speelklaar te maken. Ze liggen er weer prachtig bij en zijn klaar voor weer een aantal jaren beachvolleybal plezier.

Hieraan zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden zodat we met elkaar verantwoord en met veel plezier kunnen volleyballen. Door de Nevobo is samen met het NOC*NSF uitgewerkt onder welke voorwaarden beachvolleybal weer mogelijk is. Meer kun je hierover lezen in de bijlage en op (https://www.nevobo.nl/besturen-organiseren/ondersteuning-in-coronatijd/organisatie-outdoor-volleybal/).

Daarnaast gelden er vanuit de vereniging ook een aantal spelregels:

  • Deelname is vrijblijvend en op eigen verantwoordelijkheid;
  • Omdat vanuit de vereniging geen trainingen worden georganiseerd, is het belangrijk dat jullie zelf teams/groepjes vormen om te beachvolleyballen;
  • Je moet als team/groep van te voren een veld reserveren op de site van OPM: (http://www.opmheerenveen.nl/?page_id=63). Daarbij moet het aantal personen en de namen doorgegeven worden.
  • Zorg dat de groep niet te groot is. Het aantal spelers per veld is maximaal 6. De rest moet op voldoende afstand buiten het veld staan (minimaal 1,5 meter van elkaar);
  • Elk team/groep zorgt voor zijn eigen ballen. Ballen worden niet gedeeld tussen de velden, teams en groepen;
  • Ballen moeten na het gebruik schoongemaakt worden met water en zeep;
  • Kom op tijd (niet te vroeg) en ga na afloop direct naar huis;

Om te zorgen dat we kunnen blijven volleyballen, is het  belangrijk dat iedereen die gebruik maakt van de beachvelden zich houdt aan deze voorwaarden en regels en anderen ook helpt en aanspreekt zich aan de voorwaarden en regels te houden.

Om te zorgen dat het niet te druk wordt op de velden, moet je je als team/groep aanmelden bij onderstaande reserveringsfunctie om een tijdslot te reserveren. Daarbij moet ook het aantal personen doorgegeven worden.
Doe je dit niet dan kun je geen gebruik maken van de beachvolleybalvelden!
Houd rekening met elkaar en reserveer niet alle velden voor de gehele avond. Een aanvraag kan om die reden worden geweigerd.

Vragen rondom de maatregelen kun je richten aan bestuur, mail voor vragen rondom het beachvolleybal met beachvolleybal@opmheerenveen.nl


 

Reserveren velden

Bevestigen
Bevestigen
Bevestigen

Impressie