CMV

Wat is CMV

CMV betekent Cool Moves Volleybal. Een team bestaat niet uit zes, maar uit vier spelers en je speelt in een kleiner veld met een lichtere bal. Er zijn zes verschillende spelniveaus, zodat je stap voor stap het volleybalspel onder de knie kunt krijgen. Voorop staat het plezier hebben met elkaar. De spelregels staan dan ook in dienst van het spelplezier. Volleybal is een technische sport. Tijdens de training is er daarom naast balvaardigheid en beweeglijkheid veel tijd voor het aanleren van een goede techniek.

Informatie

Informatie voor ouders/verzorgers

Trainingen

De trainingen zijn op dinsdag van 17.30 tot 18.45 in Sportstad Heerenveen.

Afmelden voor een training

Kun je niet op de training komen? Dan vragen we je om je op tijd af te melden zodat bij het voorbereiden van de training hier rekening mee gehouden kan worden.

Toernooien

Elke maand vindt er op zaterdag een toernooi plaats. De kinderen spelen dan tussen de vier en zeven wedstrijden van tien minuten.

Het programma wordt een week van tevoren via whatsapp of per email gedeeld. Op dit schema staat ook aangegeven waar het toernooi plaatsvindt, de vertrektijden, wie er verantwoordelijk is voor het vervoer en de coaching.

Afspraken

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal afspraken:

 • Kom vijf minuten voor aanvang van de training in de zaal
 • Schoenen zijn verplicht
 • Lang haar vastmaken in een staart of knot
 • Sieraden thuis laten
 • Naast een fles of bidon water, geen eten/drinken in de zaal

Meetrainen?

Heb je vragen of wil jij meetrainen met CMV?

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Leeftijd

  Uw bericht